Despre noi

 

img_8Centru de formare profesionala

Suntem un centru de formare profesionala cu capital 100% romanesc, autorizat de catre   Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de catre Ministerul Educatiei.

In procesul de pregatire, utilizam mijloace si metode moderne de pregatire: prezentari, dezbateri, discutii active, exemplificari si studii de caz.
Cursurile au un pronuntat caracter practic-aplicativ. Parcurgerea cursurilor si respectarea indicatiilor profesorului indrumator, va vor permite ca in cel mai scurt timp, sa obtineti performante semnificative!

Prin specialistii nostri dorim sa asiguram un nivel de pregatire teoretica si practica, pentru cursanti, de cel mai inalt nivel, astfel incat absolvirea cursurilor sustinute de catre firma noastra sa reprezinte o garantie pentru angajatorii acestora.

Avem ca scop dezvoltarea resurselor umane, cresterea competitivitatii pe piata muncii, promovarea educatiei initiale, formarea continua a adultilor, dezvoltarea regionala si promovarea principiilor economice si sociale europene.

Suntem angajati sa inspiram oamenii din Romania sa contribuie alaturi de noi la transformarea societatii in beneficiul generatiilor de azi si viitoare prin propria lor dezvoltare personala si profesionala.

Cresterea competitivitatii firmelor romanesti In cadrul economiei de piata.

Vom realiza acest lucru oferind in permanenta servicii la un nivel calitativ cat mai ridicat, cu un interes permanent fata de satisfacerea nevoilor clientilor nostri. Vom dezvolta in permanenta oferta de calificari / ocupatii, pentru a va oferi cele mai bune servicii la cele mai bune preturi.

Ne respectam promisiunile. Incercam sa gasim solutii avantajoase pentru ambele parti, dorind in acelasi timp  sa devenim din ce in ce mai buni. Suntem mereu deschisi spre nou si acceptam cu placere orice idei noi.

Suntem mereu preocupati de imbunatatirea calitatii serviciilor noastre si suntem atenti la detalii.

Garantam calitatea serviciilor oferite de organizatia noastra!

Pentru alte detalii sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati

Telefon +40752 53 00 70

Email : office@cursuricalificarebrasov.ro sau cursuricalificarebrasov@gmail.com