Cursuri


 

turism

Turism

tehnic

Tehnic


 

Fastmedical

Medical

management

Management / Cariera


 

cursuri_copii

Cursuri pentru copii


 

Centrul nostru de formare profesionala organizeaza cursuri acreditate de Ministerul Muncii  si Justitiei Sociale si de catre Ministerul Educatiei, recunoscute national si international.

Programe de formare profesionala 
Riavir Formare Profesionala va oferă cursuri autorizate de initiere, perfectionare, specializare, calificare, cum ar fi: curs contabil, inspector resurse umane, electrician, lacatus constructii metalice si utilaj tehnologic, ingrijitor batrani la domiciliu, infirmier, baby-sitter, receptioner, ospatar, manager in activitatea de turism.

Va sustinem in procesul de formare profesionala continua prin intermediul programelor organizate. Veti obtine certificat de calificare sau certificat de absolvire la sfarsitul fiecarui program ales, care sa va  ajute in cariera, certificate recunoscute de Ministerul Muncii  si Justitiei Sociale, si de catre Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv ce va confirma competentele dobandite.

Acesaţi pagina de CONTACT  si va vom ajuta in alegerea cursurilor de formare profesionala potrivite pentru dumneavoastră.

Pentru alte detalii sau informaţii suplimentare, nu ezitati sa ne contactaţi la numarul de telefon      +40 752 530 070,  sau pe urmatoarele adrese de e-mail:  office@cursuricalificarebrasov.ro sau cursuricalificarebrasov@gmail.com