Curs de dezvoltare personala copii

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaz─â copiilor ╚Öi adolescen╚Ťilor care vor s─â-╚Öi┬á ├«mbog─â╚Ťeasc─â experien╚Ťa din mai multe perspective ale dezvolt─ârii, fiind abordat diferen╚Ťiat ├«n func╚Ťie de grupele de v├órst─â: 6-9 ani, 10-14 ani ╚Öi 15-18 ani.

Ce aduce în plus acest curs?

Cursul ofer─â oportunitatea explor─ârii unor laturi importante ale┬á dezvolt─ârii, esen╚Ťiale ├«n formarea personalit─â╚Ťii, descoperind prin metode non-formale leg─âturi ╚Öi corela╚Ťii ├«ntre acestea. Beneficiile metodelor de ac╚Ťiune utilizate stimuleaz─â creativitatea ╚Öi spontaneitatea participan╚Ťilor, ├«n acela╚Öi timp asigur├ónd o dezvoltare a abilit─â╚Ťilor emo╚Ťionale ╚Öi interpersonale. Scopul cursului este de a descoperi premisele unei dezvolt─âri armonioase din mai multe perspective, cum ar fi ale alimenta╚Ťiei, dar ╚Öi ale abilit─â╚Ťilor emo╚Ťionale ╚Öi rela╚Ťiilor interpersonale.

Descrierea cursului

Cursul se va desfășura sub forma a  trei module, durata fiecărui atelier fiind de 2 ore. Fiecare modul va fi prezentat sub forma unor ateliere de lucru, vor fi abordate într-un mod interactiv, care să pună în valoare personalitatea și individualitatea fiecărui participant.

 • Primul modul: Alimentele ╚Öi s─ân─âtatea

Tematica:

 • Principii nutritive: glucide, proteine, lipide, vitamine, substan╚Ťe minerale, enzime;
 • Grupe de alimente- beneficii pentru s─ân─âtate;
 • Piramida nutri╚Ťional─â;

 • Al doilea modul: Autocunoa╚Öterea ╚Öi identificarea emo╚Ťiilor

 

Tematica:

 • Emo╚Ťiile: Ce sunt emo╚Ťiile, cum le recunoa╚Ötem, cum le exprim─âm.
 • Personalitatea: Ce este, cum ne influen╚Ťeaz─â via╚Ťa, cum sunt eu.

 

 • Al treilea modul: Comunicarea ╚Öi rela╚Ťiile interpersonale

Tematica

 • Comunicarea: cum comunic─âm, ce rol are comunicarea, bariere ├«n comunicare, comunicarea asertiv─â.
 • Rela╚Ťii interpersonale: cooperarea, conflictul, cum recunoa╚Ötem perspectiva celorlal╚Ťi, evitarea ╚Öi rezolvarea conflictelor.

Finalit─â╚Ťi

Participan╚Ťii vor dob├óndi:

 • Informa╚Ťii cu privire la dezideratele unei alimenta╚Ťii s─ân─âtoase, precum ╚Öi posibilitatea de a alege alternative alimentare s─ân─âtoase, specifice v├órstei.
 • Abilit─â╚Ťi de identificare a st─ârilor emo╚Ťionale proprii, dar ╚Öi ale celorlal╚Ťi, de exprimare a emo╚Ťilor ╚Öi sentimentelor, precum ╚Öi abilit─â╚Ťi empa╚Ťice.
 • Competen╚Ťe interpersonale de cooperare ╚Öi gestionare a conflictelor, precum ╚Öi de recunoa╚Ötere a perspectivei celorlal╚Ťi.

Structura grupe ( 10/15 copii per grupa ):

 1. Grupa 5-8 ( clasele 1-4 )
 2. Grupa 9-13 ( clasele 4-8 )
 3. Grupa 14-18 ( clasele 9-12 )

Durata program

Pentru copii ( 5-8; 9-13) : 3 module pe o perioada de 3 saptamani, cu frecventa saptamanala ( 1 data pe saptamana ), a cate 2 ore sedinta, cu o pauza de 10 minute.

Pentru adolescenti ( 14-18 ): 3 module pe o perioada de 3 saptamani, cu frecventa saptamanala ( 1 data pe saptamana ), a cate 3 ore sedinta, cu o puaza de 10-15 minute.

Formator

Elena-Iulia Petcu

profesor ├«n ├«nv─â╚Ť─âm├óntrul preuniversitar, psiholog clinician ╚Öi psihoterapeut cu formare ├«n┬á┬á Psihodram─â clasic─â ├«n psihoterapie individual─â ╚Öi de grup.

CUM MA ÎNSCRIU LA ACEST CURS
Vezi pagina de CONTACT pentru mai multe detalii sau inscrie-te direct in sectiunea INSCRIERE

Pentru alte detalii sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon +40 752 530 070, sau pe urmatoarele adrese de e-mail: office@cursuricalificarebrasov.ro sau cursuricalificarebrasov@gmail.com

About the Author

One thought on “Curs de dezvoltare personala copii

 1. Buna ziua,

  Ma intereseaza cursul pentru debilster Personals copii Sau alte cursuri pentru copilul meu in varsta de 13 ani.

  Astept cu mare interes raspunsul si oferta dv.

  Cu multumiri,
  Monika Ionica

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like these